Hírek
2025. jún. 15.
Király Imre
Eszköztámogatásban részesült iskolánk!
Eszköztámogatásban részesült iskolánk A 2024/2025-ös tanév első napjaiban pályáztunk a Daniella Villamosság Talentum Alapítvány Mentor Programjába, vissza nem térítendő támogatásra. Az alapítvány ezen túl számtalan támogatást nyújt partnerei részére. Az ünnepélyes, sajtó-nyilvános átadó ünnepségre június harmadikán került sor. Itt iskolánk igazgatója, Korom Endre vette át a 2.500.000 Ft támogatását igazoló jelképes táblát🥳. Az eszközök a héten jutnak el iskolánkba.Köszönjük a Daniella támogatását, mellyel az elektronika és elektrotechnika ágazatban tanulók oktatásának színvonalát emelik.😍https://www.youtube.com/watch?v=Sot9c_l7qJA

Eszköztámogatásban részesült iskolánk
A 2024/2025-ös tanév első napjaiban pályáztunk a Daniella Villamosság Talentum Alapítvány Mentor Programjába, vissza nem térítendő támogatásra. Az alapítvány ezen túl számtalan támogatást nyújt partnerei részére. Az ünnepélyes, sajtó-nyilvános átadó ünnepségre június harmadikán került sor. Itt iskolánk igazgatója, Korom Endre vette át a 2.500.000 Ft támogatását igazoló jelképes táblát. Az eszközök a héten jutnak el iskolánkba.Köszönjük a Daniella támogatását, mellyel az elektronika és elektrotechnika ágazatban tanulók oktatásának színvonalát emelik.
https://www.youtube.com/watch?v=Sot9c_l7qJA
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Fémipari gyártás előkészítőink vizsgáztak
Pünkösd hétfőt követő kedden újabb, műhelyiskolában végzett diákok, felnőttek és nappalisok tettek sikeres szakmai vizsgát és szereztek fémipari gyártás előkészítő részszakképesítést és vele alapiskolai végzettséget. Gratulálunk!
2025. jún. 12.
Király Imre

Minősített bonbonjaink az Év Pálinkás Bonbonja – 2025 versenyen
A Gyulai Pálinkafesztivál keretein belül 2023-ban Magyarországon először került megválasztásra Az Év Pálinkás Bonbonja, amely megmérettetés idén is meghirdetésre került. A verseny célja a HUNGARIKUM magyar pálinka, mint a nemzeti italunk, és a kiváló minőségi csokoládék közös kulináris élvezeti értékeinek népszerűsítése. További cél a hazai kézműves csokoládés műhelyek, cukrászüzemek, édesipari termékeket is előállító vendéglátóhelyek, és a minőségi gyümölcspálinkákat gyártó cégek szakmai együttműködésének előmozdítása. A zsűriben kiváló, nemzetközileg is elismert cukrászmesterek, csokoládé mesterek, édesipari és pálinkás szakemberek vettek részt, akik garantálták a verseny kiemelkedő szakmai hitelességét. Iskolánk felnőtt cukrász tanulója, Szűcs Angelika négy fajta, a #Zsoldos Pálinka Kft italaival töltött bonbonnal nevezett. Egy ezüst és egy bronz minősítést vett át felkészítő oktatója, Papp Tímea a gyulai Almásy kastélyban rendezett díjátadón. Felkészülését Kun Zoltán és Szabó Zsigmond oktatók is segítették. Gratulálunk!
2025. jún. 11.
Király Imre

Ágazati vizsgák
Június első napjaiban zajlottak iskolánkban az ágazati vizsgák. Turizmus-vendéglátás és Gépészet ágazatokban tanuló 9. évfolyamos diákok teljesítették a vizsga követelményeit. Gratulálunk!🥳🥳
2025. jún. 10.
Király Imre